T Á J É K O Z T A T Ó A 2023/2024. NEVELÉSI ÉVRE TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉSRŐL

T Á J É K O Z T A T Ó A 2023/2024. NEVELÉSI ÉVRE TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉSRŐL

A 2023/2024. évre 2023. április 28 – május 5. között elektronikusan történik a jelentkezés az alábbiak szerint:

2023/24-as nevelési évre – a fent megadott időpontban – a www.magyarorszag.hu – Önkormányzat felületen, ügyfélkapun keresztül lehet jelentkezni az óvodákba. Az a szülő, akinek nincs ügyfélkapuja, a tavalyi évhez hasonlóan a Szándéknyilatkozat kitöltésével e-mailben jelentkezhet. A Szándéknyilatkozat lentebb letölthető. A kitöltött dokumentumot a szülői aláírásokat követően szkennelt formában kérjük megküldeni dr. Dékányné Bakó Beáta intézményvezető részére ovoda.pitypang@ecom.hu címre.

A gyermek óvodai nevelésben való részvételének biztosítása a szülő kötelessége (Nkt.72.§(1) bekezdés b) pont). Az óvodai felvétel, átvétel jelentkezés alapján történik /Nkt. 49.§(1 )/. A szülő gyermeke óvodai felvételét, átvételét bármikor kérheti. A jelentkező gyermekek felvétele, fogadása az óvodai nevelési évben- amennyiben azt a férőhelyek száma lehetővé teszi – folyamatosan történik.

Az óvoda vezetője a felvételi, átvételi kérelmek elbírálásáról – a döntést megalapozó indoklással, a fellebbezésre vonatkozó tájékoztatással írásban – értesíti a szülőket 2023. június 5-ig.

HIRDETMÉNY

TÁJÉKOZTATÓ a óvodai felvételről

óvodai körzetek

TÁJÉKOZTATÓ a bölcsődei jelentkezésekről és a felvételi eljárásról

Szándéknyilatkozat óvodai felvételre

Nyári zárás 2023.év – Összesítő

KÉRELEM ÓVODAI felmentéshez_védőnői nyilatkozat

IMENZA BEIRATKOZÁS 2023-2024 OVI ( Új beiratkozó) M

Comments are closed.